roadside assistance

Vägassistans: får dig tillbaka på vägen

I händelse av en olycka eller haveri, behöver du rätt vägassistans för att få din förare tillbaka på vägen så fort som möjligt. 

 • 1. Håll din vagnpark rullande med Arvals världsomspännande vägassistans

  Via Arval Assistance samarbetar vi med ledande vägassistenspartners som täcker land och rike, för att hjälpa dina förare att alltid vara mobila på vägen dygnet runt – var som helst i världen. Med vår marknadsledande vägassistanstjänst, minimeras driftstoppen och maximerar effektiviteten för ditt företag. 

 • 2. Hjälp för förare, sinnesro för dig

  Vägassistans 24/7                                                                                       

  I händelse av motorstopp, olycka eller annat som gör att dina förare fastnat på vägen, finns Arval Assistance tillgängligt dygnet runt på telefonnummer 08 – 799 88 90. Vi strävar efter att få bilen tillbaka i rullning på vägen, säkert och med minimal förlorad tid. Och i händelse vid behov, kan vi hjälpa till med tillfällig lånebil.                                            

  Omedelbar support

  Där vår vägassistans kan ge omedelbart stöd (vid till exempel däckpunktering eller batteriladdning) kommer vi att ta hand om problemet omedelbart. Om problemenet inte går att lösa på plats, kommer vi alltid att vara din enda kontaktpunkt: vi arbetar med leverantörer och verkstäder för att täcka alla dina behov, oavsett var ditt fordon hamnar.

 • 3. Vägassistans för alla

  Arval Assistance täcker vägassistanshjälp för alla dina fordon, oavsett om det är en personbil eller lätt lastbil. Detta ger er enkel och transparent sätt att budgetera för oförutsedda händelser på vägen. Låt oss hjälpa dina förare och leasingfordon på vägen.

Behöver du information?
Ring oss på 08 - 799 88 90
eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt