Jobba med oss

Bli vår nya Driver Experience Specialist

DITT UPPDRAG:

Just nu söker vi 4 entusiastiska, smarta och snabblärda personer som vill vara med och leverera förarservice i bästa klass inom Arval´s nystartade Driver Experience Team. Teamet kommer bestå av 5 agenter, varav en fungerar som Teamleader för gruppen. Din och teamets huvudsakliga uppgift består i att ge bästa tänkbara service till våra förare. Några exempel är skadeanmälan, service- och underhåll, rapportering och klagomålshantering. Våra förare kontaktar oss idag genom telefon och e-mail. Detta område är under utveckling och vi kommer kommande år möta våra kunder i olika typer av kanaler. Utöver daglig kontakt med våra förare arbetar du med många olika processer men den gemensamma nämnaren är att alla processer supporterar våra förare. När du börjar din anställning på Arval genomgår du en omfattande introduktion som förbereder dig på ett bra sätt inför ditt nya jobb.

Detta är en ypperlig chans till en karriär i ett internationellt leasingbolag där du blir en i laget där vi tillsammans skapar företagets framgångar! För den som vill fortsätta sin karriär inom bolaget så bygger du i denna roll en mycket bra grund för ditt nästa steg. 

 

ÖNSKAD PROFIL: 

  • Du är en god lyssnare och utrycker dig väl i tal och skrift
  • Du är van med telefonen som ett viktigt arbetsverktyg i ditt dagliga arbete
  • Utmärkta språkkunskaper (svenska / engelska)
  • Känner stort ansvar för din leverans
  • En lagspelare som arbetar för att teamet når gemensamt uppsatta mål
  • En tydlig ådra för administration och ett driv för ordning och reda
  • Bra MS-Office färdigheter
  • En kandidatexamen inom något av områdena ekonomi, finansiering, marknad
  • Har ett intresse för fordon och finansiering

 

VAD ERBJUDER VI?

Vi vill att du ska ha kul på jobbet. En positiv, dynamisk och internationell arbetsmiljö med frihet att utvecklas och komma med idéer. Det ska vara stimulerande för människor som vill ta ansvar och utvecklas med oss. Det är vad vi står för på Arval.

I en föränderlig värld bidrar våra medarbetare till vår och sin egen utveckling. Vi ser oss själva som ett framtidsföretag väl förankrade i nutiden men som samtidigt vågar prova nya och annorlunda strategier och vägval för att möta framtiden. Du definierar din framgång genom att du tar ansvar för att leverera ett bra resultat av ditt arbete både internt mot dina kollegor såväl som externt gentemot våra kunder. Arval bidrar till denna framgång i alla led med förtroende, träning och interna karriärvägar.

Ett generöst kompensations- och förmånspaket gäller.

VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG

Ansök genom att klicka här nedan

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt