Fordonsinkopare

Fordonsinköpare

Arval, som ägs av BNP Paribas, grundades 1989 som specialist på fullservice leasing av bilar för stora internationella företag, små och medelstora företag och yrkesverksamma. På senare tid har vi diversifierat vår verksamhet för att bli en nyckelaktör inom integrerad mobilitet och riktar oss till en bredare publik som inkluderar förare och privatpersoner.

Som en del av Retail Banking-verksamheten inom BNP Paribas Group drar vi nytta av ett världsomspännande nätverk som har spelat en nyckelroll i vår internationella tillväxt. Våra 7 200 anställda är verksamma i 30 länder och under 2020 leasades 1 381 555 fordon.

Din roll

I rollen som Fordonsinköpare tillhör du Buy & Delivery vars arbetsuppgifter innebär precis som titeln talar om – all hantering av bilen från inköpet till leveransen.

Eftersom du ansvarar för inköp av fordon innebär detta en daglig kontakt med Arvals leverantörer vilket också innefattar en del förhandling. Rollen innebär även en del administrativt jobb med hanteringen av orderbanken. Gällande leveransdelen så  består arbetsuppgifterna av hantering av fakturor, säkerställa att rätt bil med rätt tillbehör blivit levererad samt beräkning av förmånsvärden. Avdelningen hanterar också en del andra uppgifter så som drivmedelskort, hyrbilar och vinterhjul.  

Tjänsten är på heltid och du erbjuds en tillsvidareanställning hos Arval. Vårt kontor är beläget i Danderyd och vi tillämpar ordinarie kontorstider med 37, 5 timmars veckor.

Din profil

Vi söker dig som har god kunskap om bilar med en bakgrund från bilindustrin, gärna inom försäljning och/eller inköp sidan. Du är även duktig på den administrativa delen och gillar ordning och reda. Vi söker därmed dig som kan hantera den magiska kombinationen av att dels vara en duktig och kunnig bilinköpare men har också en naturlig fallenhet för det administrativa. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi eller inköp. 

  Som person önskar vi att du kan hålla många bollar i luften med en förmåga att bygga bra relationer internt och externt. Du har ett öga för potentiella utvecklingsmöjligheter och driv att utveckla och förbättra. 

  Din ansökan

  Arval samarbetar med Clevry i denna process.

  Ansök här

  Varför Arval

  Lita på oss:

  En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

  Bli vår partner:

  våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

  Vi är här för dig

  vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

  Vi förvaltar, du behåller kontrollen

  vi gör hela processen att köra ett fordon lätt