purchase

Operational Permanent Controller

Söker du en roll där du får möjlighet att utnyttja dina kunskaper inom risk i en internationell och dynamisk miljö? Lockas du av att jobba i en utmanande roll med omväxlande arbetsuppgifter.

Vi söker nu en ansvarsfull Operational Permanent Controller till vår nordiska ekonomiorganisation som tillsammans med ett ungt och drivet team vill vara en del i Arvals spännande utveckling.

Arbetsbeskrivning

Rollen som Operational permanent controller hos oss innebär möjlighet att självständigt få stötta verksamheten inom riskanalys, granskning, utvärdering och rapportering av verksamheten. Du rapporterar till Head of Business transformation of Arval Sweden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Ansvara för rapportering till huvudkontoret
  • Ansvara för riskanalys och koordinera processer relaterat till risker
  • Säkerställa implementering av interna kontrollramar i relation till företagets policys och processer
  • Koordinering av styrningsmodeller och ramverk relaterat till tredje parts risker
  • Ansvara för processer kring operationella riskincidenter
  • Uppföljning av utfärdade rekommendationer både interna och externa
  • Utbildning och rådgivning av verksamhetens riskanalys
  • Ansvara för kvalitetskontroll

Vem är du?

Vi söker dig med en universitetsutbildning inom ekonom och ett par års arbetslivserfarenhet gärna inom operationell risk. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i internationellt bolag och har en bakgrund inom revisions eller liknande. Du är en avancerad användare av Excel är flytande i engelska och svenska både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du både har ett stort detaljfokus samtidigt som du tar stort ansvar för ditt arbete. Det är av stor vikt att du är både effektiv och kommunikativ och att hitta effektiva lösningar är en del av din vardag. Du är en analytisk och flexibel lagspelare och trivs i en snabbrörlig miljö. Framför allt är du en person som kan hålla många bollar i luften med en förmåga att bygga bra relationer internt och som lägger vikt i att ha kul på jobbet.

Du erbjuds

Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete i en internationell grupp i kombination med Arvals framgångsrika organisation. Du kommer tillhöra ett framgångsrikt företag med en stabil position på marknaden där det ges goda möjligheter till utveckling och karriär. Du är placerad i deras nya lokaler i Danderyd.

I den här rekryteringen samarbetar Arval med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

Founded in 1989, we are fully owned by BNP Paribas, one of the world´s best rated banks. Specialising in vehicle leasing and fleet management we support customers of all sizes, ranging from SMEs with one or two vehicles through to large international corporates with thousands.
Our comprehensive range of products, services and fleet solutions help our customers to operate their company vehicles in the most effective way and outsource the risks associated with fleet management.
Expert advice and service quality are the foundations of our customer promise, delivered directly in 29 countries by more than 7,000 employees, and in 21 other countries through a network of partners.
Arval Sweden is a fast-growing company with a fleet of 7 500 vehicles and 50 employees

Ansök här

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt