Karriärer och lediga jobb

Vakanser
Gå med i vårt team av proffs dedikerade för mobilitet

Arvals uppdrag

På Arval jobbar vi dagligen med frågor om mobilitet. Och vi har svaren på behoven för fordonsleasing; för idag och imorgon.

Vi gör detta i ett entusiastiskt team av människor med mod och kritiska ögon. Har du en egen vision om mobilitet och kan inte vänta med att dela den visionen? Se nedan för våra öppna vakanser och hjälp oss att stärka oss med dina visioner. Hittar du inte tjänsten du vill söka? Lämna i så fall din spontanta jobbansökan via "Jobbansök spontant" längst ner på sidan.

LEDIGA TJÄNSTER

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt

ARVALS ÅTAGANDE

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

AMBITION

Vår ambition är att hävda oss som ett ledande varumärke i vår bransch för att stödja våra kunder i deras projekt på lång sikt.
Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

KREATIVITET

Arval utför ständig teknisk övervakning för att utveckla kraftfulla IT-resurser, som gör det möjligt för Arvals team att leverera innovativa produkter och tjänster och hög kvalitet till våra kunder.
Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

REAKTIVITET

Genom att kombinera närhet och snabbhet, kan vi betjäna våra kunder i alla verksamhetsområden. Med kraftfulla verktyg och behöriga och mobiliserade aktörer, bidrar detta svars styra utvecklingen av risker och kostnader.

Arbeta med våra experter

Vår expert Malin
Jag tycker Arval är en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor och spännande möjligheter att utveckla mig själv på. Och möjligheten att dagligen få hjälpa våra kunder och förare med frågor om service och underhåll för fordon.
Malin
Maintenance Officer
Vår expert Tobias
Arval är en fantastiskt arbetsplats där kontakt dagligen sker med både lokala och internationella företag, vilket är otroligt stimulerande. Att dessutom få ha kontakt med kollegor runt om i världen är ett mervärde till min personliga utveckling
Tobias
Account Manager