Acquisition Executive

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Hantering av kundrelationer
Arbetslivserfarenhet: 
2 - 5 år
Kunskapsnivå: 
Nyexaminerad
Minimistudienivå: 
Högskole-/universitetsexamen
Ditt uppdrag: 

Arval söker två acquisition executives

Arval är en av världens ledande aktörer inom fleet management.  Vi är specialiserade på fullserviceleasing av fordon och erbjuder skräddarsydda lösningar för bilparker till våra kunder som består av små-, medelstora och stora internationella företag. Arval hanterar mer än tre miljoner fordon i 50 länder 

Detta är en ypperlig chans att få igång din karriär i ett internationellt leasingbolag där alla anställda är en del av företagets framgångar!

Dina arbetsuppgifter

Som AE hos Arval har du en mångfacetterad och viktig roll:  Du tar den första kontakten med nya kunder där du berättar vad Arval kan göra bättre för kunden än deras nuvarande leverantör. Du bokar upp möten och hanterar inkommande leads och förfrågningar. Du agerar stöd till våra Business Managers i upphandlingar, skriver offerter, följer upp och avslutar affärer, tar fram kontrakt, begär kreditbeslut, etc.

Önskad profil: 

- En kandidatexamen inom något av områdena ekonomi, finansiering, marknad
- Erfarenhet eller ett stort intresse för försäljning och kundservice
- Resultat driven, beslutsam och karriärsdriven
- En Rådgivande person
- Kan Office paketet har god vana att arbeta i Excel
- Har ett intresse för bilar och finansiering

Vi tittar mycket på personlighet och drivkrafter hos vår nya AE varför vi inte ställer höga krav på relevant arbetslivserfarenhet. Lever du upp till målen och Arvals förväntningar, kommer du snart att ha möjlighet att exempelvis bli Account Manager och få en omfattande utbildning genom Arvals Sales Academy.

Du får ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi och med utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter. Du kan vara en del av laget, om du har lust och förmåga att gå framåt tillsammans med kollegor.

Vill du vara med?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul, på tel.: 0760-00 18 63 eller via mail: paul.sredojevic@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

SÖK HÄR
http://www.salesonly.se/aktuella-uppdrag/2107-arval-soker-tva-acquisition-executives/

Om Arval BNP Paribas: 

Om Arval

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas rörlighet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av mer än 6 400 anställda i 28 länder och företagets totala leasingflotta består av 1 028 142 fordon världen över (December 2016).

Arval är medlem och en av grundarna till Element-Arval Global Alliance, den längst stående strategiska alliansen i branschen för vagnparkshantering och globalt ledande med 3 miljoner fordon i 50 länder. Inom BNP Paribas tillhör Arval kärnaktiviteten för Retail Banking-delen.

www.arval.se

Om Element-Arval Global Alliance

Hanterar mer än tre miljoner fordon i 50 länder, gör att våra kunder dra nytta av en omfattande global skala, expertråd, digitala verktyg, global rapportering, harmoniserad service och ett account team med en enda kontaktpunkt. Element-Arval Global Alliance är den längsta stående strategiska alliansen inom fordonsleasingindustrin och världsledande inom vagnparkshantering.

www.elementarval.com

Om BNP Paribas

BNP Paribas är en ledande bank i Europa med internationell räckvidd. Den har en närvaro i 74 länder och har fler än 190 000 anställda, varav 146 000 i Europa. Företaget rankas högt inom sina kärnverksamheter; Domestic Markets och International Financial Services (vars banknätverk och finansiella tjänster för konsumenter täcks av Retail Banking & Services) samt Corporate & Institutional Banking, vilka servar två sorters kunder: företagskunder och institutionella investerare. BNP Paribas Group hjälper alla dess kunder (individer, föreningar, entreprenörer, små- och medelstora företag, företagskunder och institutioner) att förverkliga sina projekt genom lösningar som sträcker sig från finansiering, investeringar, sparande och försäkringsskydd.

I Europa har BNP Paribas Group fyra huvudmarknader (Belgien, Frankrike, Italien och Luxemburg) och BNP Paribas Personal Finance är marknadsledande inom konsumentutlåning. BNP Paribas utökar nu dess integrerade konsumenttjänstemodell inom Medelhavsländerna, Turkiet, Östeuropa samt ett stort nätverk i den västra delen av USA. Företagets tjänster inom Corporate & Institutional Banking och International Financial Services är bland de ledande i Europa och är på stark frammarsch i Amerika och även med en snabbväxande och stadig verksamhet i Asien- och Stillahavsområdet.

www.bnpparibas.se

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04