Business Manager

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Hantering av kundrelationer
Arbetslivserfarenhet: 
5 till 10 år
Kunskapsnivå: 
Expert
Minimistudienivå: 
Högskole-/universitetsexamen
Ditt uppdrag: 

Detta är en nyckelposition i ett internationellt leasingbolag där din arbetsinsats i högsta grad lägger grunden till vår fortsatta framgång.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en central spelare på vår resa mot nya framgångar. Du får möjlighet att arbeta mot Internationella slutkunder inom alla våra kundsegment. Tillsammans med dina kollegor skapar ni fortsätt tillväxt.

Du ansvarar självständigt för hela processen från säljbesök till avslut. Det är ett mångsidigt och kvalificerat försäljningsarbete. Du arbetar systematiskt och strategiskt med att bearbeta marknaden genom nykunder och utvecklingen av befintliga konton.

Önskad profil: 

Du

Har ett engagemang, skärpa och en obeveklig vilja att skapa framgång. Är genuint intresserad av affärer, har god förmåga att prioritera och tänka långsiktigt.

Är en öppen och prestigelös teamspelare, som presterat toppresultat inom tjänsteförsäljning. Du inger förtroende, är lyhörd och har lätt för att bygga relationer på ett affärsmässigt sätt.

Vi tror att vår nya BM har följande erfarenheter och egenskaper:

- Minst fem års erfarenhet av tjänsteförsäljning

- En kandidatexamen inom något av områdena ekonomi, finansiering, marknad

- Noggrann och strukturerad

- En rådgivande person som agerar snabbt på samtliga kundärenden

- Har ett intresse för finansiering och leasing

- Har B körkort

Du får ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi och med utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter. Du kan vara en del av laget, om du har lust och förmåga att gå framåt tillsammans med kollegor.

Vill du vara med?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul, på tel.: 076 000 1863 eller via mail: paul.sredojevic@salesonly.se

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker här:

http://www.salesonly.se/aktuella-uppdrag/2307-arval-soker-en-business-ma...

Om Arval BNP Paribas: 

Om Arval:

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas mobilitet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av mer än 6 500 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av 1 028 142 fordon världen över (december 2016).

www.arval.se

 

Om BNP Paribas:

BNP Paribas är en ledande bank i Europa med internationell räckvidd. Den har en närvaro i 74 länder och har fler än 190 000 anställda, varav 146 000 i Europa. Företaget rankas högt inom sina kärnverksamheter; Domestic Markets och International Financial Services (vars banknätverk och finansiella tjänster för konsumenter täcks av Retail Banking & Services) samt Corporate & Institutional Banking, vilka servar två sorters kunder: företagskunder och institutionella investerare. BNP Paribas Group hjälper alla dess kunder (individer, föreningar, entreprenörer, små- och medelstora företag, företagskunder och institutioner) att förverkliga sina projekt genom lösningar som sträcker sig från finansiering, investeringar, sparande och försäkringsskydd. I Europa har BNP Paribas Group fyra huvudmarknader (Belgien, Frankrike, Italien och Luxemburg) och BNP Paribas Personal Finance är marknadsledande inom konsumentutlåning i Europa. BNP Paribas utökar nu dess integrerade konsumenttjänstemodell inom Medelhavsländerna, Turkiet, Östeuropa samt ett stort nätverk i den västra delen av USA. Företagets tjänster inom Corporate & Institutional Banking och International Financial Services är bland de ledande i Europa och är på stark frammarsch i Amerika och även med en snabbväxande och stadig verksamhet i Asien- och Stillahavsområdet.

www.bnpparibas.se

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04