Purchase & Rental Specialist

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Affärsutveckling
Arbetslivserfarenhet: 
2 till 5 år
Kunskapsnivå: 
Expert
Minimistudienivå: 
Högskola och/eller universitet
Referensnummer: 
15019455
Ditt uppdrag: 

Har du erfarenhet från bilbranschen som antingen inköpare eller försäljare? Är du en vass förhandlare med kommersiellt tänk och ett stort intresse för bilar? Sitt då inte där passivt på tomgång - tryck gasen i botten och bli en Arvalian här och nu genom att söka jobbet som Purchase- & Rental Specialist på Arval!

Om tjänsten

Academic Work söker en Purchase- & Rental Specialist till Arval.

Arval specialiserar sig på fullserviceleasing av bilar och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag skräddarsydda lösningar som förenklar och förbättrar de anställdas rörlighet. På Arval jobbar 6400 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av cirka 1 200 000 fordon världen över.

I rollen som Purchase- & Rental Specialist kommer du att ansvara för inköp av bilar, bilinteriör och andra produkter kopplat till bilar och tillhöra ett team på fyra personer. På huvudkontoret i Danderyd jobbar cirka 40 personer och lokalerna är sprillans nyrenoverade, ljusa och fräscha.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Arval.

Arbetsuppgifter

Som Purchase- & Rental Specialist arbetar du med on demand-inköp av bilar, bildekor, interiör och andra produkter kopplat till bilar. Du förhandlar mot leverantör och sätter pris ut mot kunden inför att bilarna leasas ut.

Du kommer till exempel att:

 • Ta in önskemål från intresserande kunder och framförallt ge råd för att skräddarsy lösningen och ge bästa förutsättningar för lyckat inköp och sedermera leasa ut
 • Ansvara för inköpen, leverera lösningen till kund, beräkna leasingpris och kontrollera leasingavtal
 • På en daglig basis beställa fordon och förhandla fram det bästa avtalet
 • Upprätthålla goda relationer med såväl kunder som leverantörer
 • Ansvara för leveransdatumshanteringen så att ett uppdaterat och korrekt leveransdatum för fordonet alltid finns i systemet
 • Även ta in snabbare förfrågningar där kunden behöver hyra en bil med kort varsel och för en kortare tid
 • Kontrakts- och avtalshantering i och med nya inkommande order eller förändringar i befintliga avtal
 • Hela tiden sträva efter att effektivisera och höja kvaliteten i processen och därför vara öppen för utgå från kundernas feedback i ditt förbättringsarbete
 • Hålla dig uppdaterad om förändringar och händelser inom bilbranschen

På Arval är stämningen mycket god, fylld av glädje och här ska alla känna sig välkomna och den goda atmosfären vill vi att du är med och bidrar till. Tjänsten passar dig som vill jobba på ett stort internationellt bolag med en stark ägare i ryggen men där dagarna ändå präglas av startupkänsla och högt tempo. Bolaget är relativt ungt i Sverige och därför ligger en spännande tid framför dem.

Önskad profil: 

Vi söker dig som

 • Har minst 3 års erfarenhet inom bilbranschen, antingen inom inköp/leasing eller som bilförsäljare
 • Har stor kunskap om och intresse för bilar
 • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
 • Besitter starka förhandlingsförmågor och är resultatorienterad

Som person är du en serviceinriktad doer med starkt driv, professionalism och hög arbetsmoral – en så kallad Arvalian! Du har en god kommunikativ förmåga, jobbar strukturerat men samtidigt flexibelt och har därtill ett kommersiellt tänk.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Lön: Fast enligt överenskommelse

Placering: Danderyd, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arvals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök på Academic Works hemsida:

https://jobs.academicwork.se/annons/purchase--rental-specialist-till-billeasingforetaget-arval/15019455

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Vi vill gärna kontakta dig med information om våra produkter och tjänster från tid till annan. Naturligtvis kan du välja bort när du vill. Vänligen bekräfta din preferens nedan.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04