Remarketing Specialist

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Affärsutveckling
Arbetslivserfarenhet: 
5 till 10 år
Kunskapsnivå: 
Expert
Minimistudienivå: 
Högskola och/eller universitet
Ditt uppdrag: 

Det händer mycket inom Arval i Sverige och globalt. För att förbättra och kvalitetssäkra vår affär rekryterar vi nu en Remarketing Specialist som kommer vara med i uppstarten av en ny försäljningsprocess.

Som Remarketing Specialist kommer du att ansvara för att bygga upp och kvalitetssäkra försäljningen av våra tillbakalämnade leasingbilar. Ditt arbete kommer att innefatta allt från att sätta upp processer och priser till att främja försäljning och utveckla vårt affärsnätverk av bilåterförsäljare. Vidare kommer du att besöka potentiella och befintliga köpare från norr till söder för vilka du kommer att sälja in vårt koncept och arbeta för långsiktiga relationer. Du arbetar också aktivt med att behålla god insyn i våra köpares fordonsbehov samt i den svenska bilmarknaden i stort.

Du kommer att arbeta från vårt Sverigekontor i Danderyd och rapportera till VD.

Önskad profil: 

Vi söker dig med gedigen erfarenhet från försäljning i bilbranschen. För att matcha rollen har du mycket god insyn i den svenska bilmarknaden och du vill nu ta möjligheten att bygga upp en ny försäljningsprocess inom ett av världens snabbast växande leasingföretag.

Som person är du drivande, resultatorienterad och affärsanalytisk med god kommunikativ förmåga. Vidare är du disciplinerad och organiserad samt har förmågan att arbeta i processer men också med ett helhetsperspektiv. Din sociala och trygga personlighet kommer väl till pass i en roll som innefattar många kontaktytor, både interna och externa. Viktigt är att du trivs i en självständig och övergripande roll där du till stor del kommer att styra dig själv.

Vi lovar dig ett utmanande, stimulerande och roligt arbete i en arbetsmiljö som främjar nytänkande och utveckling. Du kommer in i en spännande fas där du intar en ny funktion med utrymme att påverka och lyfta vår försäljning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Lina Larsson, 08-409 144 42. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Ansök på Autorekryterings hemsida:

https://www.autorekrytering.se/hitta-jobb/lediga-tjanster/remarketing-specialist-till-arval-sverige/

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Vi vill gärna kontakta dig med information om våra produkter och tjänster från tid till annan. Naturligtvis kan du välja bort när du vill. Vänligen bekräfta din preferens nedan.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04