Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

Få en offert

det kan vara det bästa beslut du fattar i år

Använd formuläret här nedan för att boka ett möte med oss för analys av din tjänstebilspolicy eller för att få en offert för försäljning och återleasing av dina befintliga bilar. Vad väntar du på? Tid är trots allt, pengar!

Möjligheterna med att sälja och återleasa din befintliga bilpark

Fråga oss efter en offert för att sälja och återleasa din befintliga bilpark till dig. Denna lösning frigör bindningen av kapital i din bilpark, och ger dig ett omedelbart kapitaltillskott. Genom att flytta dina tjänstebilar från dina tillgångar, kommer dina finansiella nyckeltal förbättras och du undviker framtida risker som är förknippade med återförsäljning och underhåll.

Granskning av din tjänstebilspolicy

Vi gör en grundlig genomgång av din tjänstebilspolicy, eller arbetar tillsammans med dig för att ta fram en ny. Vi granskar de tekniska och ekonomiska parametrarna men tar också hänsyn till hur policyns effekter påverkar dina anställda och CSR-mål. Vi erbjuder dig det bästa valet av bilar för ditt företag och det bästa möjliga finansierings- och servicealternativet.

En skräddarsydd jämförelse

 

När du har skickat alla relevanta uppgifter till oss, inklusive information om din nuvarande vagnpark, ger vi dig en skräddarsydd jämförelse mellan din nuvarande finansieringsmetod och de operationella leasinglösningar som vi erbjuder.

CONTACT FORM LAYER (to be created)

CALL NUMBER LAYER (to be created)