Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

Digitala verktyg för förare

Digitala verktyg för förare

Arval erbjuder ett unikt gränssnitt där användarna kan välja, hantera och underhålla sina bilar. Vi informerar dem om användningen av bilarna genom digitala verktyg, som hjälper till att hålla kostnaderna nere.

Arval är förarnas kontakt

Arval hanterar alla frågor kring tjänstefordonen från förarna. Vi hjälper till att välja ut och konfigurera bilen enligt kriterierna i bolagets bilpolicy, vi ansvarar för beställningen och hanteringen av bilar. Vi administrerar drivmedelskort för förarnas bilar, beställer vinterhjul, bokar hyrbilar, hjälper till vid skador på bilen med mera.

Ta kontroll över dina driftskostnader

Företag som använder Arval, minskar sina löpande kostnader med 10 % i genomsnitt. Hur uppnår vi det? Helt enkelt genom att förbättra förarna beteende bakom ratten. De deltar så mycket som möjligt i hanteringen av bilen, och vi ser också till att de får information om sitt körsätt. Vi förbereder en kvartalsrapport för varje förare, där vi jämför deras skadeprofil, servicekostnader, bränsleförbrukning och CO2-utsläpp enligt förutbestämda kriterier.

Vi mäter kundnöjdhet

Vi vill se till att samarbetet med Arval tillgodoser förarnas behov. Vi ber dem därför regelbundet om återkoppling för att få veta vad det tycker om bilen de har fått levererad och kvaliteten på den service de får från oss. Vi tittar på alla stadier från leverans till användning, och vi välkomnar eventuella rekommendationer om hur vår service kan förbättras.