Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

The Journey Goes On

The Journey Goes On

THE JOURNEY GOES ON

Under COVID-19-krisen har vi sökt efter nya sätt att stödja våra kunder under dessa svåra tider. Vi är glada att introducera "The Journey Goes On", vårt nya erbjudande för att hjälpa människor tillbaka till arbetet med säkra, hållbara och kostnadseffektiva lösningar.

”Mer än någonsin tror vi att vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder, våra förare och individer att möta den nya resan som vi alla engagerar oss i. De kräver alla mer flexibilitet och mer säkerhet. Vi vill vara där för dem, och det är vad "The Journey Goes On" handlar om”. Alain van Groenendael, Styrelseordförande och VD, Arval.

I den nuvarande situationen och för att undvika trängsel i kollektivtrafiken är en bil rätt alternativ att röra sig säkert med. Det måste vara prisvärt, enkelt och snabbt. Därför introducerar vi Arval Re-lease, ett nyare sätt att företagsleasa begagnat smart.

ARVAL RE-LEASE

ETT NYARE SÄTT ATT FÖRETAGSLEASA BEGAGNAT SMART

Man behöver inte bara leasa nytt, man kan leasa nyare begagnat billigare också

Snabbt

Välj det fordon du vill ha och hur länge du vill ha det till. Välj sedan antalet kilometer du ska resa i det och eventuella extrafunktioner du vill inkludera. Bilarna finns redan i lager och du kan köra din nya begagnade bil inom två veckor tack vare snabb, gratis leverans.

Hållbart

Innan fordon kommer ut på vägarna har de redan förbrukat mycket energi i produktion och transport. Att ersätta en fullt funktionell bil med en ny är inte ekologiskt hållbart. Det är här Re-lease kommer in. Reuse – Re-lease.

Kostnadseffektivt

Vi handplockar de bästa av våra återkommande fordon. Du betalar inte så mycket som du skulle göra om de var helt nya. Ibland till och med upp till 30% mindre. Det är som att leasa en ny bil utan det nya bilpriset.

MER INFORMATION
Arval Re-lease

Kontakta oss

Vi vill gärna kontakta dig med information om våra produkter och tjänster från tid till annan. Naturligtvis kan du välja bort när du vill. Vänligen bekräfta din preferens nedan.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.