Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

Våra produkter och tjänster

VI HAR ALLT DU BEHÖVER

Oavsett om du behöver hyra en bil för en dag eller fem år, hjälper Arvals flexibla och driftsäkra lösningar dig att hålla kostnaderna under kontroll.

Vid sidan av långsiktiga hyreslönsingar, erbjuder vi på Arval även andra tydliga fördelar för ditt företags vagnpark. Vi erbjuder bland annat hyrbilar i väntan på nya leasingfordonet samt möjligheter att förlänga kontraktstid på befintliga leasingfordon.

Långtidshyra

Array
Långtidshyra är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att finansiera och hantera tjänstebilar, och gör att du kan hyra helt nya bilar utan att behöva binda upp kapital för att köpa dem.

Arvals långa hyresavtal löper normalt mellan 3 och 5 år och ger dig tillgång till nya bilar utan initiala kostnader. Istället budgeterar du dina utgifter som ett fast månadsbelopp. Vi erbjuder ett stort utbud av modeller, och vår stora köpkraft gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vi hanterar alla aspekter av underhåll och däckhantering åt dig, och förser dig med ersättningsfordon vid behov. Vi gör det enkelt att hantera en tjänstebil...eller en vagnpark.

KORTTIDSHYRA

Array
Våra korta hyresavtal ger dig förmånen att betala för bilar enbart när du behöver dem. På så vis kan du vara säker på att du alltid kommer att ha full kontroll över dina kostnader.

Många organisationer behöver den flexibilitet som det innebär att hyra bilar för en kortare tid. Våra avtal ger dig tillgång till våra bilar, men du betalar bara när du behöver dem. I våra korttidsavtal finns det inga straffavgifter för uppsagda hyresavtal, det finns heller inget långsiktigt åtagande och den kortaste hyrestiden är endast en dag. Inte nog med det, alla service- och underhållskostnader ingår i priset och ger dig största möjliga bekvämlighet.  

ARVAL OUTSOURCING SOLUTIONS

Array
VI HANTERAR. DU BEHÅLLER KONTROLLEN.

Leasing är effektivare när du outsourcar din vagnparksadministration till Arval, antingen helt eller bara delvis. Med Arval Outsourcing Solutions erbjuder vi dig en skräddarsydd lösning på tre servicenivåer; Core, Advanced och Optional. 

ARVAL ACTIVE LINK

Array
Arval Active Link är vår nya telematiklösning som erbjuder dig vagnparksintelligens som du behöver för att minska kostnaderna, öka effektiviteten och förbättra förares beteenden.

Den stöds av vår intuitiva plattform som kan skräddarsys efter dina behov, och ger tydliga sammanfattningar av viktiga data och varningar baserat på dina definierade krav.

ARVAL PERSONALBIL

Array
Mer information om personalbil för anställda kommer snart.

Håll dig igång och läs mer om våra tjänster under tiden.

INTEGRAL FLEET

Array
Ett oöverträffat initiativ inom leasingindustrin

Vad är Integral Fleet?

Det är en strategisk rapporteringsplattform online, unik för leasingindustrin, framtagen för kunder som arbetar med flera fullserviceleverantörer och erbjuder en konsoliderad syn på dina vagnparks-KPI-er.

ARVAL RE-LEASE

Array
Ett nyare sätt att företagsleasa begagnat smart

Man behöver inte bara leasa nytt, man kan leasa nyare begagnat billigare också

På Arval leasar vi tusentals helt nya bilar till företag. När dessa leasingavtal slutar - vilket kan vara efter bara två år - returneras bilarna till oss. Och eftersom moderna fordon är byggda för att hålla, tenderar de att förbli i utmärkt skick under en lång tid. Vi behöver bara ge dessa bilar ett nytt hem.

Det är där Arval Re-Lease kommer in. Vi väljer ut det bästa av våra återlämnade fordon. Ditt företag får leasa och använda dem. Ni betalar inte så mycket som ni skulle göra om de var helt nya. Och våra bilar får ett nytt hem på ditt företag. Smart, ekonomiskt, flexibelt och snabbt.

Arval Re-lease