Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

Vi administrerer jeres flåde, I bevarer den fulde kontrol

Vi hanterar din vagnpark, du behåller fullständig kontroll
Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Arval ger dig tillgång till en komplett vagnpark utan att belasta dig med kostnaderna och administrationen kring hanteringen av ett stort antal bilar.

Genom att välja Arval, sparar du och ditt företag stora mängder tid och pengar. Varför? Eftersom vi hanterar dina förare åt dig. Den dagliga hanteringen kommer att lyftas bort från dig – medan du behåller full kontroll över din vagnpark.

Vi lägger alla avtal som vi ingår med ditt företag i vårt IT-system. På så sätt kan vi styra dina förare varje steg på vägen. Om det finns en skada på en bil, om den behöver service eller om det finns behov för en ersättningsbil, kommunicears detta direkt till föraren. Arval utövar fullständig neutralitet i processen - vilket många av våra nöjda kunder kan intyga - även i valet av biltyp. Ditt företag bestämmer vilka områden ni vill övervaka själva och vilka ni vill delgera.

När vi startat ett samarbete, säkerställer vi på Arval att alla berörda avdelningar inom din organisation får detaljerad information: föraruppgifter, fordonsdata, nivån på förarens personliga bidrag, skatteuppgifter och avtalsinformation. Vi ser till att dina förare följer reglerna i din tjänstebilspolicy: att de använder rätt typ av bil och bränsle och att bilen kommer till en verkstad när den behöver servas.