Pressmeddelanden från Arval

tisdag, februari 13, 2018
2017 - Ännu ett starkt tillväxtår och nya erbjudanden

På vår internationella presskonferens i Paris 13 februari 2018, presenterades: 2017: Ännu ett starkt globalt tillväxtår för Arval (+7.4%). Flera banbrytande företagserbjudanden för såväl anställda som privatpersoner lanserade. Ett nytt steg mot hållbara fordonsflottor med Electric Vehicle-utbudet. Läs hela pressmeddelandet här.

onsdag, januari 31, 2018
Arval går med i Power Circle

Leasingföretaget Arval har beslutat att gå med i Power Circle. De blir därmed det första partnerföretaget som erbjuder leasinglösningar av bland annat laddbara bilar till företags- och privatkunder. En mycket viktig aktör i värdekedjan på fordonsmarknaden.

fredag, december 15, 2017
ARVAL UPPMÄRKSAMMAS SOM EN PIONJÄR FÖR SIN INTEGRAL FLEET-LÖSNING

När priserna delades ut vid den 20:e upplagan av Fleet Europe Summit i Estoril (Portugal), 6 december 2017, uppmärksammades Arvals rapporteringslösning Integral Fleet, som lanserades tidigare i år. Integral Fleet är den första strategiska, online-baserade rapporteringsplattformen för kunder som arbetar med flera olika leverantörer inom fullserviceleasing.

måndag, december 11, 2017
Arval lanserar My Arval Mobile för att höja förarnas digitala upplevelse

Arval lanserar en ny version av applikationen My Arval Mobile till förarna i Arvals vagnpark. Applikationen är nu mer användarvänlig, modern och närmare användarnas behov. Uppdateringen ger även en helt ny upplevelse genom att introducera nya funktioner för en rad av Arvals tjänster.

Applikationen är nu mer intuitiv, dynamisk och enklare att använda samt erbjuder funktioner skräddarsydda för förarnas mobilitetsbehov, som en tidsbesparande, optimerad struktur och snabbare respons.

fredag, november 24, 2017
VAD ÄR FRAMTIDEN FÖR DIESEL I FÖRETAGENS VAGNPARKER?

Arval, världsledande inom fordonsleasing i multi-brand fullserviceleasing-branschen, delar sin ståndpunkt kring användningen av diesel i vagnparker. Arval är hängivna att stödja sina kunder genom en större övergång mot en mer miljövänlig mix av drivmedel. På kort sikt kvarstår diesel som nödvändigt för denna övergång och står för två tredjedelar av fordonsregistreringarna av bilar och lätta lastbilar till vagnparker i Europa.

torsdag, september 21, 2017
ARVAL ÖPPNAR NY VERKSAMHET I NORGE - ETT LAND I FRAMKANT FÖR KOLDIOXIDNEUTRAL MOBILITET

Arvals ambitioner för sin nya norska verksamhet är höga; att erbjuda sina kunder långtidshyra över hela Norden, med samma utbud av tjänster och innovationer. Arval syftar således till att hantera mer än 2 000 fordon i Norge år 2020.