Pressrelease

tisdag, december 20, 2016
Element-Arval Global Alliance expanderar sina tjänster till 50 länder

Element-Arval Global Alliance har lagt RDA Renting som en ny medlem, och växer det världsomspännande samarbetet med administration av leasingflottor till 50 länder. RDA Renting är verksamt i Argentina och Uruguay och erbjuder rådgivning, inköp, leverans, förvaltning och återförsäljning av leasingfordon.

tisdag, november 22, 2016
Arval har nått 1 miljon leasade fordon globalt

Arval, dotterbolag till BNP Paribas, dedikerat till fullserviceleasing har sammanlagt nått en miljons-tröskeln i de 28 länder där de är verksamma.

Vid slutet av 2015 var Arvals sammanlagda flotta av leasade fordon uppe i 949 000, inklusive de från GE Fleet Services som förvärvades av Arval i november 2015. Arval leasar nu en miljon fordon till sina kunder, från stora internationella företag till små- och medelstora företag och yrkesverksamma. Mer än 6 000 anställda strävar efter att dagligen leverera expertråd och optimal service för att rå om kunder, förare och fordon.

torsdag, maj 12, 2016
NY UTMANARE PÅ SVENSKA LEASINGMARKNADEN

Arval, en av europas största leasingföretag för tjänstefordon, vill ta fullserviceleasing till den svenska marknade och växa 30 30 procent på tre år i Sverige. Genom förvärvet av GE Capital Fleet Services i Europa etablerar sig nu Arval på den svenska marknaden och utmanar befintliga aktörer rejält. Arval fokuserar full ut på fullserviceleasing och erbjuder ett brett utbud av produkter för fullständig hantering av hela fordonsflottan på ett mer kostnadseffektivt sätt. Läs hela pressmeddelandet i nedan PDF.

måndag, juni 29, 2015
Arval signs a preliminary agreement to buy GE Capital Fleet Services in Europe

BNP Paribas announces today that Arval has signed a Memorandum of Understanding with GE Capital to potentially acquire its European fleet management activity.

Malin Malm
Försäljningsdirektör, Arval
Telefon 
+46 8 799 88 90
Björn Dahlgren
PR-ansvarig för Arval, Northern Link PR
Telefon 
+46 76 160 37 60