Pressmeddelanden från Arval

måndag, januari 7, 2019
ALAIN VAN GROENENDAEL UTSES TILL NY STYRELSEORDFÖRANDE OCH CEO PÅ ARVAL

Alain Van Groenendael, som har 30 års internationell erfarenhet, blir ny styrelseordförande och CEO på Arval, vilka specialiserar sig på fullserviceleasing.

måndag, juni 25, 2018
ARVAL LANSERAR SMaRT-METOD FÖR ATT STÖTTA KUNDERNA MED STRATEGI FÖR ENERGIÖVERGÅNGEN

Arval lanserar nu en innovativ metod som kallas SMaRT – Sustainable Mobility and Responsibility Targets. I relation till den tydliga stegringen mot grönare mobilitet i många europeiska länder kommer denna nya metod i fem faser att användas för att hjälpa kunder definiera och implementera sin strategi för energiövergången (energy transition). Detta tillvägagångssätt är en del av Arvals löfte om att leverera objektiv och värdeskapande expertis till sina kunder i en tid där arbetet mot en grönare vagnpark är som viktigast.

tisdag, februari 13, 2018
2017 - Ännu ett starkt tillväxtår och nya erbjudanden

På vår internationella presskonferens i Paris 13 februari 2018, presenterades: 2017: Ännu ett starkt globalt tillväxtår för Arval (+7.4%). Flera banbrytande företagserbjudanden för såväl anställda som privatpersoner lanserade. Ett nytt steg mot hållbara fordonsflottor med Electric Vehicle-utbudet. Läs hela pressmeddelandet här.

onsdag, januari 31, 2018
Arval går med i Power Circle

Leasingföretaget Arval har beslutat att gå med i Power Circle. De blir därmed det första partnerföretaget som erbjuder leasinglösningar av bland annat laddbara bilar till företags- och privatkunder. En mycket viktig aktör i värdekedjan på fordonsmarknaden.

fredag, december 15, 2017
ARVAL UPPMÄRKSAMMAS SOM EN PIONJÄR FÖR SIN INTEGRAL FLEET-LÖSNING

När priserna delades ut vid den 20:e upplagan av Fleet Europe Summit i Estoril (Portugal), 6 december 2017, uppmärksammades Arvals rapporteringslösning Integral Fleet, som lanserades tidigare i år. Integral Fleet är den första strategiska, online-baserade rapporteringsplattformen för kunder som arbetar med flera olika leverantörer inom fullserviceleasing.

måndag, december 11, 2017
Arval lanserar My Arval Mobile för att höja förarnas digitala upplevelse

Arval lanserar en ny version av applikationen My Arval Mobile till förarna i Arvals vagnpark. Applikationen är nu mer användarvänlig, modern och närmare användarnas behov. Uppdateringen ger även en helt ny upplevelse genom att introducera nya funktioner för en rad av Arvals tjänster.

Applikationen är nu mer intuitiv, dynamisk och enklare att använda samt erbjuder funktioner skräddarsydda för förarnas mobilitetsbehov, som en tidsbesparande, optimerad struktur och snabbare respons.